Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Impuls de les activitats d’interès social

La Junta de Govern aprova una línia de subvencions per al 2018 de 695.000 euros

Les ajudes contemplen dues línies, una general per a cobertura de necessitats bàsiques, inserció laboral i reforç de competències parentals i una altre per a projectes de prevenció comunitària als barris

Mercè Borràs: “Aconseguim atendre les demandes històriques del tercer sector: que les subvencions surtin ara al gener que les entitats pugin optar al 100% del cost del projecte de la subvenció”

EQUIP BENESTAR

Palma, 24 de gener 2018.- La Junta de Govern ha aprovat avui la convocatòria pública de subvencions de l’Àrea de Benestar i Drets Socials per a activitats d’interès socials 2017-2018. Així, es destinen un total de 695.000 euros a dues línies de subvencions:

  • 1) Una línia general dotada amb 245.000 euros que prioritza actuacions innovadores que facin referència a la cobertura de necessitats bàsiques, actuacions per a reforçar competències parentals i socioeducatives i actuacions adreçades a la inserció laboral de les persones vulnerables.
  • 2)Una línea específica dotada amb 450.000 euros per a projectes d’acció preventiva al territori. Amb aquesta línia es segueix impulsant la prevenció comunitària.

La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, ha destacat que enguany es manté el mateix pressupost que l’any passat  però s’atenen algunes peticions de les entitats, com aprovar les subvencions a principi d’any per afavorir així l’abonament anticipat d’un 50% de les quanties concedides. A més, s’afavoreix que les entitats puguin accedir a més quantitat econòmica per a desenvolupar els seus projectes. “Hem aconseguit atendre les demandes històriques del tercer sector; la primera que les subvencions surtin ara al gener; facilitam abonar de manera anticipada el 50% de la quantitat concedida i, segona, les entitats poden optar al 100% del cost del projecte de la subvenció”, ha dit, i ha remarcat que aquest fet afavoreix a que hi hagi major concurrència d’entitats petites a les subvencions.

“Assolim objectius prioritaris del Pla estratègic: complim els acords amb el tercer sector fent possibles subvencions estables que complementen l’acció municipal i cream serveis per garantir la igualtat d’oportunitats promovent la prevenció de risc social, especialment en infants i joves enfortint la xarxa comunitària al seu territori”, ha dit la regidora.

Les bases de les subvencions de 2018 estaran exposades des de la setmana que ve a la web municipal (www.palma.cat) i podran ser consultades.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email