Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Música Clàssica Contemporània omplirà els teatres municipals

20180129_Música Clàssica ContemporàniaPalma, 29 de gener de 2018.- Acostam la cultura a la ciutadania i promovem els músics i l’obra d’autors de les Illes Balears. L’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, encapçalada per Llorenç Carrió, ha encetat un cicle de Música Clàssica Contemporània als teatres municipals. Un cop al mes i de forma estable es programarà un concert per donar a conèixer músics i autors illencs.

El cicle s’ha inaugurat el cap de setmana al Teatre Xesc Forteza, on José Manuel Losada i Andreu Riera han interpretat obres de Bach, Debussy, Ysaÿe i Quiroga per a piano i violí. El segon es farà el 17 de febrer, amb el pianista Paul Badura i l’Acadèmia 1830, que tocaran peces de Haydn i Mozart. El tercer concert serà el 10 de març al Mar i Terra amb el Quartet Studium Aureum, que estrenarà una obra de la compositora Mercè Pons amb text de Víctor Gayà. Dirigirà Carles Ponseti i recitarà el text Joan Carles Simó.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email