Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Nova sentència contra el centre comercial a Ses Fontanelles

20170905_SesFontanelles2Palma, 29 de gener de 2018.- La justícia dona la raó a l’Ajuntament de Palma en la decisió presa per Gerència d’Urbanisme per evitar la construcció del centre comercial a ses Fontanelles. La feina feta per Antoni Noguera al capdavant de l’àrea va donant fruits. El Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Palma ha desestimat el recurs contenciósadministratiu interposat contra la resolució del Consell de Gerència d’Urbanisme de l’Ajuntament de data 22 de desembre de 2015, que va denegar la llicència d’activitat, subjecta al permís d’instal·lació i d’obra, per a la construcció d’un complex comercial a Ses Fontanelles. D’aquesta manera, es dóna la raó a la decisió de l’actual equip de govern de no atorgar la llicència després de la decisió del Govern de no concedir la llicència autonòmica de gran establiment.

La sentència avala la forma d’actuar de Gerència d’Urbanisme, ja que la llicència sol·licitada és d’obra i d’activitat, i l’activitat, en el cas concret de les grans superfícies i en el moment de la sol·licitud, es condicionava a l’existència d’una llicència autonòmica.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email