Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Arriba el Carnaval a s’Arenal amb un cartell colorit i engrescador

L’alumna Idaira Cruz Moreno del CEIP Son Verí guanyà el concurs

Fins el proper dia 9 de febrer està obert el termini d’inscripcions per a participar a la Rua a les oficines municipals de s’Arenal de Llucmajor i a l’oficina de Districte de l’Ajuntament de Palma 

27368766_981002882053899_7088677440601755282_o

Palma, 30 de gener de 2018.-El cartell d’Idaira Cruz Moreno del CEIP Son Verí serà l’encarregat d’il·lustrar la Rua de s’Arenal 2018 que celebren conjuntament l’Ajuntament de Palma i l’Ajuntament de Llucmajor dissabte dia 10 de febrer.

El jurat, integrat per l’artista resident a Sometimes, Irona Von Dask i pel president de l’Agrupació Fotogràfica de Llucmajor, Emilio Puga va seleccionar aquest cartell titulat “Disfruta el Carnaval de s’Arenal”.

El termini per participar a aquesta Rua de s’Arenal romandrà obert fins el proper 9 de febrer, de 8.30 a 14.00 hores. Les persones intreessades a incriure’s tant a la categoria de carrossa, comparsa o individual ho poden fer tant a les oficines municipals de s’Arenal de Llucmajor (c/M. Antònia Salvà, 50) com a l’oficina de Districte de l’Ajuntament de Palma (avinguda Amèrica, 11).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email