Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La nova maquinària d’EMAYA ja està a punt per posar en marxa el nou pla de neteja a principis de febrer

21 noves agranadores, 20 vehicles de suport a la recollida i 10 camions polivalents, les principals noves incorporacions

EMAYA ha realitzat una inversió de 5 milions d’euros en els nous vehicles de neteja

Agranadores duals

Palma, 30 de gener de 2018.- La nova maquinària adquirida per EMAYA per posar en marxa el nou pla de neteja ja és a Son Pacs a punt per començar a fer feina els propers dies. La presidenta d’EMAYA, Neus Truyol, ha insisit que “és una passa decisiva per a la neteja de la ciutat, un esforç econòmic i material rècord que com a Ajuntament prioritzam per una Palma més verda”.

Concretament, ja han passat els tràmits corresponents a l’adquisició i a la matriculació 21 noves agranadores. Es tracta de vehicles duals, dotats de sistemes d’agranat, aspiració i neteja amb aigua. Aquestes agranadores van dotades també de bufadores elèctriques.

Així mateix, també estan a punt per fer feina 20 vehicles de suport a la recollida de residus, per netejar i retirar residus que desborden als punts de contenidors. A aquests s’han de sumar 10 camions polivalents per retirada de voluminosos i altres residus, dotats també amb equips per llevar herbes i altres funcions.

Properament arribaran 6 camions cisternes i 11 furgonetes amb equips d’aigua a pressió. Tota aquesta maquinària permetrà incrementar de forma notable la neteja amb aigua a la ciutat.

La inversió total realitzada fins ara en maquinària i vehicles de neteja és d’un total de 5 milions d’euros.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email