Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’exposició d’establiments emblemàtics es trasllada al teatre Xesc Forteza

sdr

Palma, 29 de gener de 2018.- L’exposició fotogràfica d’establiments emblemàtics de l’Ajuntament de Palma i que recull imatges antigues i modernes de diversos comerços de la ciutat es pot veure des d’avui al vestíbul del teatre municipal Xesc Forteza, lloc en el qual romandrà durant les properes setmanes.

L’exposició compta amb 10 panells que recullen 16 establiments que romanen oberts i sobre els quals es fa una comparativa fotogràfica abans-ara. També hi ha dos panells dedicats a 18 establiments tancats els darrers anys.

Aquesta és una mostra que té vocació itinerant i que ja s’ha ubicat diferents indrets i barriades de la ciutat. Les primeres ubicacions de l’exposició han estat: Plaça d’Espanya, passeig del Born, carrer Metge Josep Darder, plaça París, Via Roma, plaça Progrés, carrer Bartomeu Riutord (Can Pastilla-platja de Palma) i la seu de la Cambra de Comerç.

Cal recordar que la setmana passada el batle de Palma, Antoni Noguera, va presentar el catàleg provisional que reuneix 65 establiments per a la seva protecció. Ara està en el període d’al·legacions i després el document passarà al Ple de l’Ajuntament per a la seva aprovació definitiva. Noguera va insistir que “el catàleg d’establiments emblemàtics és imprescindible per a defensar la història, el comerç i la identitat de Palma”.

Vegeu la notícia en el següent enllaç.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email