Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Més de 115.000 persones han utilitzat la web de festes de Sant Sebastià

Fins el proper 5 de febrer es poden contestar enquestes d’avaulació de la Revetla a la web www.tufaspalma.cat i en breu s’obrirà una enquesta sobre la resta de les festes

IMG_20180129_141956

Palma, 29 de gener de 2018.- La pàgina web www.santsebastia2018.com, la nova eina de difusió de les festes ha rebut un total de 115.276 visites i 34.555 persones l’han fet servir per consultar algun dels actes de Sant Sebastià 2018. El portal es va posar en marxa a principis de gener per divulgar el programa de les festes i fer de complement al tradicional programa en paper.

D’altra banda, ja s’ha posat en marxa una enquesta per conèixer l’opinió de la ciutadania sobre la Revetla de Sant Sebastià a traves de la web www.tufaspalma.cat amb l’objectiu de rebre idees i crítiques i poder fer millores de cara a l’any que ve. En breu, a més, es farà una enquesta sobre la resta d’actes del programa de festes a la mateixa web.

L’Ajuntament de Palma fa un balanç positiu de l’assistència als diferents actes de les festes de Sant Sebastià 2018. Així, divendres passat s’exhauriren les entrades de l’activitat Comedy Naits que es va dur a terme al Teatre municipal Xesc Forteza i unes cent persones participaren diumenge passat a la gincana Trescabarris que es celebrà al barri de Sant Jordi.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email