Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ajuntament i sindicats firmen l’acord que regirà el marc de les seves relacions

Noguera: “El funcionariat és el patrimoni més gran que té l’Ajuntament i és imprescindible per tirar endavant qualsevol projecte polític”

Firma acord

Palma, 31 de gener de 2018.- El batle de Palma, Antoni Noguera, la tinenta de batle de Funció Pública i de Govern Interior, Aurora Jhardi i els representants de les organitzacions sindicals UGT, CC.OO. i CSIF han firmat avui l’acord que defineix el marc de relacions entre l’administració i els sindicats i els seus representants. Aquests tres sindicats formen part de la mesa general de negociació conjunta de l’Ajuntament, que és la que representa tant al personal funcionari com al laboral del consistori.

El batle, Antoni Noguera, ha reiterat que el funcionariat “és el patrimoni més gran que té aquest Ajuntament i és imprescindible per tirar endavant qualsevol projecte polític”. L’acord firmat s’aplicarà al conjunt d’empleats públics de l’Ajuntament, i a les organitzacions sindicals legitimades per a la negociació en qualsevol àmbit i regula, els crèdits horaris i les hores sindicals per a l’acció sindical.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email