rof60vgrg22e9hbrp2wbfu00upzrj4

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Nova instal·lació fotovoltaica a Can Valero

El Consell d’Administració d’EMAYA ha aprovat també el pressupost per a l’adquisició d’aigua dessalada i la compra de 5 nous camions de recollida de residus 

Emaya

Palma, 1 de febrer de 2018.- El Consell d’Administració d’EMAYA ha aprovat l’inici de l’expedient de contractació de l’obra de la instal·lació fotovoltaica d’autoconsum per a l’equipament d’EMAYA existent al polígon de Can Valero. Es tracta d’una instal·lació de panells de 75 kW amb una estimació de generació d’energia de 102 MWh/any. Aquestes plaques solars fotovoltaiques permetran una reducció de 80 tones anuals d’emissions de CO2 i un estalvi econòmic de 10.400 € en la factura elèctric. Aquest projecte es licita per un import màxim de 77.767 € i compta amb una subvenció del 80% atorgada pels fons europeus FEDER per a instal·lacions d’energies renovables.

Així mateix, s’ha aprovat l’autorització de la compra d’aigua a ABAQUA, una autorització de la despesa que preveu un import màxim de 5.387.540 € per a 2018 i que corresponen al cost fix d’explotació i adquisició d’un màxim de 5,5 5,5 Hm3. Es tracta, en tot cas, d’una previsió màxima que podria variar segons les necessitats de disposar d’aigua dessalada en funció de les pluges que es produeixen al llarg de l’any.

D’altra banda, entre les adjudicacions destaca l’aprovació del subministrament de 5 nous camions de recollida de residus, de càrrega posterior i de funcionament amb gas natural. D’aquesta manera continua el procés de renovació i ampliació de la flota de l’empresa pública. Aquests camions s’han adjudicat per 965.955 € a l’empresa Volvo Group España SAU.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email