Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Els dies 21 i 22 de febrer tindrà lloc la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva, on participen 45 empreses amb més de 1.600 llocs de feina

L’esdeveniment tindrà lloc per primera vegada al Palau de Congressos

ocupacio

Palma, 6 de febrer de 2018.- Els propers 21 i 22 de febrer, el Palau de Congressos acollirà la Fira d’Ocupació de PalmaActiva, un esdeveniment en què participaran 45 empreses, amb una oferta de més de 1.600 llocs de feina. Serà la primera vegada que la fira es faci al Palau de Congressos i, tal com va explicar la regidora de Turisme, Treball i Comerç Joana Maria Adrover, s’han avançat les dates com havien demanat les empreses. En aquesta edició, l’horari s’amplia de 9.30h a 18h i serà ininterromput, sense pausa al migdia, a més de comptar a l’assistència de totes les empreses participants durant tota la jornada: “així els ciutadans tenen un ventall de temps més ampli per fer entrevistes i deixar el el seu curriculum”, va apuntar Adrover.

Una altra de les novetats d’aquesta edició de la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva és que serà imprescindible inscriure’s per accedir al recinte firal i que vuit empreses realitzaran seleccions grupals. Amb aqueset canvi es pretén personalitzar i millñorar l’espai i l’ambient professional on es desenvolupa la fira, reduir les cues i el temps d’espera, aconseguir el major nombre de llocs de feina que s’ofereixen a la ciutadania –més de 1.600 front els 500 de l’any passat– i afavorir la diversitat de perfils professionals que visiten la fira.

Aquestes novetats van ser presentades per la regidora de Turisme, Treball i Comerç, juntament amb el director del centre Bauhaus Mallorca, Javier Gulias, el fundador de Som Hotels, Joan Enric Capellà, el director del centre Norauto Cas Capiscol, Jaime Beneroso i la cap d’RH d’Ola Hotels, Rosa Martínez.

Programa Fira de l’Ocupació PalmaActiva

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email