Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Escola Municipal de Formació incrementa les hores de formació en el Pla de 2018

S’oferiran 3.141 hores de formació i es mantindrà el pressupost de 180.000 euros

img692_funcionamiento

Palma, 6 de febrer de 2018.- L’Escola Municipal de Formació incrementa les hores de formació. Tal com recull el Pla de 2018, s’oferiran 3.141 hores, mentre que durant el 2017 en foren 1.612 i es mantindrà el pressupost de 180.000 euros. Durant l’any passat, l’Escola va programar 167 accions formatives presencials i 17 cursos en línia.

Cort és l’única adminstració local de tot Balears que té una escola de formació, una eina fonamental per a què el funcionariat pugui adquirir noves competències. Com ha explicat la tinenta de batle de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi, “amb aquesta presentació volem valorar la tasca de l’escola i transmetre el nostre agraïment a tot el seu personal”.

Jhardi, juntament amb la directora general de l’àrea, Joana Maria Adillón, i del cap de l’Escola Municipal de Formació, Macià Ensenyat, han estat els encarregats de presentar el Pla de Formació de l’Ajuntament per a 2018. Adillón ha volgut destacar que “una vegada hem retornat els drets laborals del funcionariat ens posam a treballar en les transformacions que són necessàries, com la preparació del personal per al canvi cap a l’administració electrònica, posar al dia les modificacions legislatives o l’aplicació del pla igualtat, entre d’altres”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email