Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma es suma a la celebració del Dia Mundial contra el Càncer

Durant tota la setmana la façana de l’Ajuntament s’il·luminarà de verd i lluirà una pancarta de l’AECC

Antoni Noguera: “L’AECC és una associació que representa el factor humà i la responsabilitat social de la ciutat. El nostre compromís per a la millora de la vida del pacient”

LecturaManifest

Palma, 5 de febrer de 2018.- El batle de Palma, Antoni Noguera, la regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín i president de la Junta Provincial de Balears de l’Associació Espanyola contra el càncer, Javier Cortés, han llegit el Manifest de l’Associació Espanyola contra el càncer al vestíbul de l’Ajuntament de Palma. A més, juntament amb regidors i regidores de la corporació , han penjat una pancarta de l’Associació contra el càncer a la façana de l’Ajuntament que restarà penjada durant tota aquesta setmana. A més des d’ahir i durant tota aquesta setmana la façana de Cort s’il·luminarà cada vespre de color verd.

Així, des de l’Ajuntament es dona suport a l’AECC. El batle ha insistit que “l’AECC és una associació que representa el factor humà i la responsabilitat social de la ciutat”. “El nostre compromís per a la millora de la vida del pacient”, ha afegit Noguera. El batle ha recordat que queden assignatures pendents quan es parla de càncer però que des de Cort “ens hem centrat en qüestions de prevenció com per exemple del consum de tabac, d’alcohol i en el foment de la vida saludable”.

Cortés ha recordat que a Mallorca el càncer és la segona causa de mortalitat  i ha llegit el Manifest de l’AECC Balears. “Enguany volem posar el llum en les famílies i malalts que estan en risc d’exclusió social; són unes 600 famílies a la nostra comunitat; tenim la complicitat de l’Ajuntament i del Govern perquè a aquestes famílies no els falti de res i no hagin d’escollir entre pagar el llum o pagar les medicines”, ha dit.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email