Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Tot a punt per celebrar dissabte el Carnaval de s’Arenal

Es repartiran 1.800 euros en premis a més d’ estades a hotels i entrades a centres d’oci. El termini per inscriure’s està obert fins aquest divendres

La col·laboració entre els ajuntaments de Palma i de Llucmajor ha anat creixent i s’ha fet forta

20180206_carnaval s'arenal

Palma, 6 de febrer de 2018.- El batle de Palma, Antoni Noguera, la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territioral, Eva Frade, l’assessor del Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miquel Àngel Contreras, els regidors d’Atenció Ciutadana de s’Arenal, Miquel Àngel Serra i el regidor de Cultura i Fires i Festes, Lluís Segura, juntament la gerent de l’Associació Hotelera de la Platja de Palma, Patricina Lliteras, la presidenta de l’Associació de Veïns Districte Platja de Palma, Carmen Nogueira i el president de l’ AVV Sant Antoni de la Platja de Can Pastilla, Poncio Bover han presentat avui la Rua de s’Arenal que tindrà lloc dissabte 10 de febrer a les 15:00 hores.

Aquesta Rua, que celebra enguany la 42a edició, s’ha impulsat i consolidat durant les darreres edicions com un esdeveniment que cada any congrega a més públic i que compta amb una major participació pel que fa a carrosses i comparses.

“La població de s’Arenal s’ha de tractar com un tot i aquesta col·laboració ha anat creixent i s’ha fet forta. La Rua de s’Arenal és una de les fites que ens trobam durant l’any; és una convocatòria molt grossa i molt participativa que es fa dissabte i l’Ajuntament de Palma ha contractat la dinamització del grup Trenca-closques com animació infantil i hi haurà també un DJ”, ha explicat la regidora Eva Frade.

En aquest sentit, Miquel Serra de l’Ajuntament de Llucmajor, valora positivament la participació. “Vull agraïr la col·laboració d’associacions de veïnats i d’hotelers per seguir apostant per aquesta festa que cada any mobilitza a milers de persones entre participants i públic”, ha dit.

La col·laboració institucional entre els Ajuntaments de Palma i de Llucmajor s’ha enfortit en els darrers anys, així com la major implicació de les associacions veïnals en aquest esdeveniment.

Enguany, les bases per a participar a la Rua permeten inscriure’s en tres modalitats:

-Carrossa: vehicle gran decorat amb personatges guarnits, que s’utilitza a les desfilades de certs dies de festa

-Comparsa: grup de persones que van disfressades i que figuren en una desfilada. En cas de que vagin acompanyades de vehicles petits es consideraran part de la comparsa.

-Definició individual: grup de menys de 10 persones.

La Rua de s’Arenal començarà a les 15:00 hores al carrer Miquel Costa i Llobera i des d’allà recorrerà l’avinguda de Miramar, avinguda Nacional i plaça de les Meravelles on tindrà lloc un fi de festa amb una actuació infantil a càrrec de Trencaclosques, amenització musical amb punxa-discs i l’entrega de premis.

Premis

 El jurat estarà format per Mercè Borràs, regidora de Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament de Palma;  Gregori Estarellas, regidor de Convivència Ciutadana i Policia de Llucmajor; Patricia Lliteras, gerent de l’Associació Hotelera de la Platja de Palma; Carmen Nogueira, presidenta de l’AVV Districte Platja de Palma i Antonio Ojeda, representant de l’associació Amics de s’Arenal i atorgarà els següents premis

Carrosses Primer premi 500 €
Segon premi 400 €
Tercer premi 300 €
Comparses Primer premi 300 €
Segon premi 200 €
Tercer premi 100€
Individual 1 Entrades de cap de setmana per a dues persones en hotels
Segon i Tercer premi Entrades a establiments d’oci d’oci

Inscripcions

Cal recordar que les inscripcions a la Rua de s’Arenal es poden anar formalitzant durant tota aquesta setmana a les oficines municipals de s’Arenal de Llucmajor (c/ M. Antònia Salvà, 50) i a l’oficina de districte de l’Ajuntament de Palma (av. d’Amèrica, 11)  fins dia 9 de febrer, de 8.30 a 14.00 hores.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email