Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Llorenç Carrió: “Feim del Solleric un casal de cultura obert a l’exposició dels artistes”

El Solleric inaugura les mostres guanyadores de les convocatòries per a projectes artístics i de comissariat

Projectes convocatòria

Palma, 8 de febrer de 2018.- El Casal Solleric inaugura avui les propostes guanyadores de les convocatòries per a projectes artístics i de comissariat 2017. El regidor de Cultura, Llorenç Carrió, ha destacat la importància de seguir “fent feina amb convocatòries obertes perquè tothom faci seu el Solleric”.

Així, Irati Inoriza presentarà Take your broken heart, make it into art i Diana Guijarro, Un sujeto construido en el punto de intersección de la multiplicidad de posiciones de sujeto. “Es varen presentar 37 propostes, 5 a la de comissariat i 32 a la de projectes artístics i va ser un jurat professional independent format per artistes i comissaris qui va seleccionar les guanyadores”, ha explicat Carrió.

Propostes

La guanyadora de la convocatòria per a projectes artístics, dotada amb 4.500 euros, és l’exposició d’Irati Inoriza Take your broken heart, make it into art, una frase pertanyent al discurs que l’actriu Meryl Streep va fer als Globus d’Or. Aquestes paraules feien al·lusió a l’absència d’altres cossos, aquells que mai acaben de fer-se presents, els que no s’escolten ni es veuen.

Per donar compte d’això, l’exposició desplega una sèrie d’accions que busquen generar una experiència compartida. Sis sessions performàtiques en què es treballaran els conceptes de contacte, respiració, moviment, mirall, equilibri-desequilibri i veu i que durà a terme Pau Andreu Sitjar. Les performances, que estaran obertes al públic, es faran els dies 8,14, 21 y 28 de febrer, i 7 i 17 de març al Casal Solleric. Cal inscripció prèvia al mail solleric@palma.cat o al telèfon 971722092.

Un sujeto construido en el punto de intersección de la multiplicidad de posiciones de sujeto va guanyar la convocatòria de comissariat dotada amb 10.000 euros. La mostra de Diana Guijarro planteja una revisió sobre les diverses capes referencials que l’individu contemporani assumeix en el seu desenvolupament, com aquests es projecten de diverses maneres en la pràctica artística generant punts de connexió i transversalitat entre els diversos discursos, donant lloc a un nou nivell de relacions. La mostra presenta obres de Lauris Paulus, David Bestué, Rodríguez – Mendez, Žilvinas Landzbergas, Alberto Feijoó, Lucía C. Pino, David Mutiloa, Kim Farkas i Ángel Masip.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email