Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Impulsam una Palma més verda: augmentam la inversió als parcs i jardins

Acabam amb les retallades i construïm una Palma més sostenible

Noguera: “Estam planificant la Palma dels pròxims 20 anys i no només feim accions amb visió electoralista a curt termini”

20180209_Parcsijardins Palma, 9 de febrer de 2018.- Feim una aposta per assegurar el gaudi per part de la ciutadania dels espais verds de la ciutat i per construir una Palma més sostenible. El batle de Palma, Antoni Noguera ha presentat els plecs del nou contracte de servei de gestió i conservació del patrimoni vegetal a les zones verdes, alineacions arborades, espais naturals i equipaments públics municipals de gestió directa del municipi de Palma. Aquest contracte suposarà una inversió de 59.717.887,52 €, amb un increment de quasi 12 milions d’euros respecte a l’anterior de l’any 2010 (11.936.355,80 €). El contracte tendrà una vigència de 4 anys, prorrogable per 2 més. Aquest contracte acaba amb les retallades anteriors i permetrà posar al dia el servei, a més de planificar la ciutat dels pròxims anys.

El batle de Palma, Antoni Noguera ha agraït la feina del personal de l’àrea de Parcs i Jardins per elaborar els plecs, i ha destacat “que estam planificant la Palma dels pròxims 20 anys i no només feim accions amb visió electoralista a curt termini, sinó també pensant en el futur de la ciutat”.

Amb el contracte es gestionaran les jardineres, els espais verds, el mobiliari urbà, les àrees infantils, les zones verdes no ordenades, els espais naturals (Bellver, Es Carnatge) i, una de les novetats, la jardineria de les escoles. Els plecs impliquen el compliment de més 80 normatives, des de europees fins autonòmiques.

El contracte també incorpora l’elaboració del projecte de reforma del viver municipal, un estudi de viabilitat d’una planta de producció de biomassa a partir de restes de poda, l’elaboració del catàleg d’arbrat singular, un pla de seguiment d’espècies al·lergògenes i tòxiques, una auditoria d’accessibilitat a parcs i àrees de joc i la redacció del Pla director d’arbrat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email