Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Visita: Emili Darder i la transformació urbana de Palma

WhatsApp Image 2018-02-12 at 13.01.21

Des de MÉS per Palma reprenem les visites culturals que organitzam periòdicament per difondre el patrimoni arquitectònic, natural i humà de Palma. En aquest cas, recuperam la memòria històrica, els valors republicans i  la transformació urbana de Palma impulsada pel batle Emili Darder. Perquè pensam que estimar els nostres barris i pobles, i conèixer la història de la ciutat és la principal via per garantir la cohesió social i el respecte cap a l’espai públic.

En aquesta ocasió, la visita anirà a càrrec de l’historiador Gaspar Valero. El punt de trobada serà al carrer de Can Vatllori n. 12., a les 10 hores, el dissabte dia 17 de febrer. El nombre de places és limitat i cal inscriure’s abans del divendres 16 de febreral telèfon 971 22 59 12 o enviar un correu electrònic a palma@mespermallorca.cat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email