Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Teatre de Barra es deixa seduir pel món del cabaret

Llorenç Carrió: “És un cicle més que consolidat i consideram que és un format més que interessant, peces curtes capaces de captivar als espectadors en poc temps”

TeatredeBarraCabaret

Palma, 19 de febrer de 2018.- La dotzena edició del Teatre de Barra es deixarà seduir pel món del cabaret i comptarà amb cinc noves peces de cinc autors que es podran veure a cinc bars de Canamunt. “Willkommen Cabaret” començarà el 22 de febrer i finalitzarà el 24 de març amb la gran final, que es celebrarà al Teatre Mar i Terra. Les obres es podran veure cada dijous durant un mes.

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha remarcat que es tracta “d’un cicle més que consolidat al qual com a Ajuntament donam suport perquè consideram que és un format més que interessant,peces curtes capaces de captivar als espectadors en poc temps”. El coordinador del Teatre de Barra, Javier Matesanz, ha explicat que en aquesta edició del cicle es trobarà “un poc de tot, des de drama fins a comèdia o nostàlgia”. Matesanz ha destacat com a novetat que enguany durant la final es podrà veure una exposició fotogràfica de Jaume Salom amb imatges dels assajos.

Programa

“Willkommen Cabaret” oferirà les següents propostes:

  • “Cocotte Jolie”, de María Cristóbal Otxandio. Dirigirà Luca Bonadei i Aina Frau i Lina Mira seran les protagonistes. Es tracta d’una tragicomèdia on una inesperada herència posa a Simona i Antònia en una situació impossible al tanatori. Ca la Seu.
  • “El cel pot esperar”, d’Eder Mol. Dirigiran Eder Mol i Pablo Varela i les actrius protagonistes seran Aina Frau i Marilena Villalonga. Dos estrelles del cabaret es preparen per la que podria ser la seva última funció. Brick Bar.
  • “El penúltimo cuplé”, d’Ivo Erasmo, qui també la dirigeix. Els intèrprets seran Pedro Orell Melian i Miquel Àngel Torrens. Un lletrista de cuplés i l’amo d’una companyia de varietats debaten sobre què tenen en comú el cabaret alemany o el francès amb l’espanyol. Molta Barra.
  • “Cabaret sauvage”, de Jose Artero. Dirigirà Vicka Duran i estarà protagonitzada per Marina Domínguez i Bernat Molina. Una història sobre el teatre de varietats “Cabaret Sauvage”. Es trasto petit.
  • “Maybe this time”, de Miquel Àngel Raió. Dirigeix Lluqui Herrero. Joan Miquel Artigues i Conchi Almeda són els protagonistes. Dos personatges que semblen trets de la pel·lícula “Cabaret” són creuats per l’atzar en l’últim local de varietats de la ciutat. Vermuteria Vi.Xet.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email