Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Més de 800.000 euros per millorar l’espai urbà del Camp Redó

El projecte està destinat a millorar la qualitat de diferents espais de la barriada i a la reurbanització integral dels vials i espais lliures de domini públic de la zona dels habitatges socials

Camp Redó

Palma, 22 de febrer de 2018.- Invertim més de 800.000 euros en la millora de l’espai urbà de Camp Redó. El projecte de millora inclou diferents carrers i espais lliures públics de la barriada amb l’objectiu de millorar la seva qualitat, millorant l’accesibilitat i la regeneració, a més de la cohesió i interconnexió de la xarxa urbana d’itineraris de vianants. El projecte posarà especial atenció en la reurbanització dels espais urbans públics més degradats, a la zona dels habitatges socials.

El projecte global tendrà un pressupost d’entre 800 i 900 mil euros i es realitzarà en diferents fases. La primera fase serà l’actuació a la zona dels habitatges socials que comptarà amb un pressupost de 300 mil euros provinents dels fons de la Llei de Capitalitat. Hi ha previst un període de cinc mesos per a l’elaboració del projecte, el que significa que les obres podrien començar després de l’estiu.

Àmbits d’actuació

Així, l’àmbit d’actuació comprendrà des del carrer de Joan Capó, on està previst un eixamplament de la vorera de la façana de l’IES Josep Maria Llompart. També s’actuarà a l’espai lliure públic annex a s’Escorxador, on hi ha previstes intervencions superficials gràfiques. Una de les novetats d’aquesta actuació ha estat la inclusió d’un dissenyador gràfic dins l’equip que ha de definir el projecte.

Un altre punt d’actuació important serà en el carrer dels Germans Garcia Peñaranda, amb l’eixamplament de voreres i incorporació, si escau, d’una filera d’arbrat. També es farà un redisseny de la cruïlla amb el carrer de Lluís Alemany i Pujol amb la idea de transformar-la en una plaça urbana.

A la zona dels habitatges socials hi ha prevista la reurbanització integral dels vials i espais lliures que siguin de domini públic. S’actuarà a voreres, enllumenat i si fos necessari al clavegueram. En els encreuaments es conformaran orelles per millorar l’accessibilitat, es podrien incorporar recursos de disseny gràfic per tal de donar un valor afegit i qualificar els espais.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email