Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Prop de 2.000 persones assisteixen a la segona jornada de la Fira d’Ocupació de PalmaActiva

Les persones que han assistit aquest dematí han pogut lliurar el seu CV i fer entrevistes amb les 45 empreses participants

7583941120_IMG_1493

Palma, 22 de febrer de 2018.- Quasi 2.000 persones han passat aquest dematí –fins a les 14 hores– durant la segona jornada de la Fira de l’Ocupació 2018 de PalmaActiva, que aquest any es celebra al Palau de Congressos de Palma. Els ciutadans i ciutadanes han tingut així l’oportunitat de donar en mà i parlar amb responsables de recursos humans de 45 empreses que tenen més de 1.600 llocs de feina per cobrir.

El batle de Palma Antoni Noguera ha afirmat que “quan vam entrar a governar vam dir que voliem que Palma fos una ciutat d’oportunitats i aquest espai, aquesta fira, cumpleix amb aquest objectiu”. El batle ha afegit: “Amb la crisi va tambalejar el projecte de vida de moltes famílies ja que moltes persones es van quedar sense feina, aquí avui des de l’Ajuntament els oferim un espai amb moltes empreses i moltes feines, feines dignes”.

Segons Noguera, “és una bona notícia poder oferir aquests 1.600 llocs de feina a la gent”. “Som un equip de govern responsable amb els ciutadans, que escolta els seus principals problemes com són l’habitatge i el treball”, ha conclós el batle.

Aquest any l’horari de la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva és de 9.30 a 18.00h ininterrompudament, sense pausa al migdia, i les 45 empreses participants han assistit durant tot el dia, el que permet a les persones que visiten la Fira tenir un ventall de temps més ampli per fer entrevistes i deixar els currículums. Una altra novetat d’aquest any és que per accedir al recinte firal ha estat imprescindible inscriure’s i que vuit empreses han realitzat seleccions grupals.

Ahir la Fira de l’Ocupació va començar amb molt bona acollida amb la jornada de conferències sobre motivació i empresa. Mig miler de persones varen poder escoltar Juanma Iturriaga que va donar la xerrada motivacional “A la recerca de l’energia triomfant”. També va haver-hi xerrades breus sobre gestió de persones a càrrec de les empreses Som Hotels, Happyforce i Habitissim i una taula rodona amb representants d’Infojobs, Jobtoday i Taalentfy.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email