Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Pràctiques a joves en risc d’exclusió social gràcies a PISE

La signatura del programa PISE amb el Govern permet que 12 joves realitzin un itinerari de formació personalitzat

Mercè Borràs: “Aquests tallers són una petita passa més cap a una ciutat més inclusiva i que ofereix oportunitats”

20180223_EMTBenestar Palma, 23 de febrer.- Impulsam la inserció laboral per construir una Palma que garanteixi la igualtat d’oportunitats. La regidoria de Benestar i Drets Socials i la regidoria de Mobilitat impulsen conjuntament pràctiques de xapa i pintura als tallers de l’EMT per a joves en risc d’exclusió social gràcies al programa PISE. Els regidors de les dues àrees han visitat avui els alumnes que hi participen.

12 joves estan participant en aquest programa gràcies al conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament de Palma i la Conselleria d’Educació i Universitat. El programa PISE permet oferir alternatives socioeducatives a alumnes d’ESO d’entre 14 i 16 anys en situació de risc d’exclusió escolar i social. En aquests moments es beneficien del programa PISE 12 alumnes distribuïts en tallers de xapa i pintura de l’EMT (2 alumnes); restauració cuina i cambrer (5 alumnes); auxiliars d’administració (3 alumnes) i escoleta d’infants (2 alumnes).

La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, ha destacat que “la feina de pràctiques seria impossible sense empreses que la facilitassin” i ha agraït la implicació de l’EMT. “Vull aprofitar per fer un reconeixement a la solidaritat i a la col·laboració de l’EMT per contribuir a oferir una oportunitat de millora i per apostar per la inserció i la integració social”, ha apuntat la regidora, que recorda que “aquestes iniciatives de col·laboració municipal permeten promoure la plena ciutadania d’aquests joves mitjançant el contacte amb el mercat laboral” .

El programa PISE fomenta l’autonomia, la formació i l’acompanyament personalitzat dels joves en risc d’exclusió social. “Aquests tallers són una petita passa més cap a una ciutat més inclusiva i que ofereix oportunitats”, diu Borràs.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email