Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament recorda la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica

Antoni Noguera: “La commemoració d’avui no pot ser plena mentre el poble sahrauí segueixi patint les conseqüències de no tenir un estat propi”

IMG_3028

Palma, 27 de febrer de 2018.- El saló de plens de l’Ajuntament de Palma ha acollit l’acte de commemoració dels 42 anys de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica amb la lectura d’un manifest de solidaritat amb el poble sahrauí. a més, s’ha penjat la bandera de la república a la balconada de Cort.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha vinculat la lluita del Sàhara primer “als drets humans i la solidaritat” i, segon, a “la política”. “La commemoració d’avui no pot ser plena mentre el poble sahrauí segueixi patint les conseqüències de no tenir un estat propi”, ha dit Noguera.

El coordinador de Sàhara Acció Mallorca, Salamu Brahim, s’ha encarregat de llegir el manifest. Brahim ha volgut agrair el suport de l’Ajuntament de Palma i la seva “defensa dels drets del Sàhara”. Brahim ha llançat un “missatge per demostrar-li al món que el poble sahrauí a l’exili, sota ocupació i en la diàspora, perseguirà sempre el mateix objectiu, l’alliberament nacional”. “La República Àrab Sahrauí Democràtica és una realitat irrefutable”, ha conclòs.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email