Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

S’obre el camí de Can Mallol d’Establiments, una reivindicació històrica dels veïnats

La sentència del Tribunal Superior de Justícia és executable i  dictamina que és un camí públic tot i que l’empresa demandada pot recórrer al Tribunal Suprem

20180227_093752

Palma, 27 de febrer de 2018.- L’Ajuntament de Palma ha obert avui la barrera que fins ara bloquejava l’accés per al públic al camí de Can Mallol d’Establiments. Es tracta d’un camí que connecta Establiments i Puigpunyent amb s’Esglaieta.

L’Ajuntament de Palma ha fet una execució subsidiària de la sentència del Tribunal Superior de Justícia que dictaminà que aquest camí és públic després d’uns anys de controvèrsia judicial. L’empresa demandada ha recorregut al Tribunal Superior però mentre la sentència és executable  i, al tractar-se d’una reivindicació històrica, l’equip de govern ha decidit ara obrir les barreres. Així mateix, Cort ha arribat a un acord amb l’empresa demandada per bloquejar les portes d’aquesta barrera perquè quedin obertes 24 hores al dia i d’aquí 10 dies seran retirades definitivament.

Així doncs, des d’avui aquest camí queda obert executant aquesta sentència. Ara es resta a l’espera de la darrera sentència del Tribunal Suprem.

Cal destacat que aquest camí formarà part de la Ruta de Pedra en Sec, una vegada estigui aprovada la modificació del Pla Especial. Tot i així, ja s’està senyalitzant de manera provisional tot el recorregut des de la UIB fins a Esporles.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email