Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Consell de Dones per la Igualtat recull propostes per visibilitzar les dones a l’espai públic

WhatsApp Image 2018-02-28 at 09.51.49

Palma, 27 de febrer de 2018.- El centre social Flassaders va acollir ahir horabaixa el Consell de Dones i per la Igualtat de Palma, on es va donar compte de la situació i les mesures que s’han posat en marxa amb el Pla d’Igualtat de Palma. Entre d’altres qüestions també es recolliren propostes per a millorar la visibilització de les dones a l’espai públic de Palma i es posaren damunt la taula propostes sobre la implicació dels homes en l’era dels feminismes (masculinitats no hegemòniques). L’equip de govern vol ampliar el mandat del Pla d’Igualtat pel que fa a incrementar la visibilització de les dones a l’espai públic. El nou carrer en honor a Catalina Jofre o l’Espai d’entitats Isabel Rosselló Girart en són bons exemples.

Cal recordar que el Consell de Dones es constituí el 2015 com un òrgan on debatre i tractar qüestions d’interès per a les dones. L’objectiu d’aquest espai de participació és ser una eina útil de transformació social i fer visibles les demandes específiques.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email