Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Junta de Govern aprova els plecs per a fer el projecte de recuperació de les piscines de s’Aigua Dolça

L’objecte és dissenyar una piscina coberta amb aparcaments al solar de s’Aigo Dolça amb la finalitat de donar servei al barri i al seu entorn

El projecte s’inclou dins l’EDUSI Pla Litoral de Ponent, que compta amb el finançament dels fons europeus FEDER

358836

Palma, 28 de febrer de 2018.- La Junta de Govern ha aprovat avui els plecs de clàusules administratives i els de prescripcions tècniques per a la contractació de serveis per redactar el projecte bàsic, d’activitat i d’execució de les obres equipament esportiu a s’Aigua Dolça. El pressupost és de 343.806,67 euros IVA inclòs. El projecte s’inclou dins l’EDUSI Pla Litoral de Ponent, que compta amb el finançament dels fons europeus FEDER.

Tal com el batle de Palma, Antoni Noguera, va insistir durant la visita de barri a El Terreno: “S’Aigo Dolça ha de tornar a ser un equipament de primer nivell per a Palma”. Aquesta és una primera passa per recuperar l’equipament esportiu.

010413_1718_lapiscinade6

El projecte

L’objecte del concurs és dissenyar un nou equipament esportiu amb aparcaments a l’antic solar de la piscina de s’Aigo Dolça amb la finalitat de donar servei al barri i al seu entorn. L’equipament esportiu inclou una piscina coberta, gimnàs i altres instal·lacions complementàries com a banys, vestuaris o bar. A les plantes soterrànies es proposa la creació d’un aparcament d’unes 100 places que pugui donar servei a l’equipament i al barri.

Les piscines de s’Aigo Dolça es troben al carrer del mateix nom. S’inauguraren el 1941 i varen ser el referent de la natació a Palma. Va ser la seu del Club Natació Palma fins als 70. Els terrenys tenen 1.703 metres quadrats i són de titularitat compartida entre l’Ajuntament de Palma i el Ministeri d’Hisenda. El passat mes de maig signàrem amb el Ministeri d’Hisenda la pròrroga de la cessió dels terrenys per als propers tres anys.

El concurs

El concurs d’idees inclou la direcció d’obres. La previsió és que es pugui adjudicar el projecte guanyador en uns quatre mesos. Després, l’equip haurà de redactar el projecte executiu. El procediment es divideix en dues fases: una primera de selecció de tres equips basada en mèrits i una segona en la qual els tres equips hauran de redactar un avantprojecte, dels quals se n’escollirà un. Tant la primera com la segona fase els seleccionats es triaran mitjançant un jurat d’experts que inclourà a representants dels veïnats del Terreno. L’equip ha d’estar format per un equip interdisciplinar: un arquitecte especialista i un enginyer especialistes en equipaments esportius, un enginyer especialista en instal·lacions i un economista.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email