Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Un març de reivindicació feminista

El programa inclou una jornada comunitària amb graffitis per la igualtat i un club de lectura africanista des de demà i fins a principis d’abril

20180305_Actes8M Palma, 5 de març de 2018.- L’Ajuntament de Palma ha presentat el programa que ha elaborat per commemorar el 8 de març, Dia de la Dona. L’Ajuntament convida a tothom a construir una Palma més igualitària i més feminista i a sumar-se a les accions reivindicatives del 8 de març: a la concentració a les 12 h a la plaça de Cort i a la manifestació que tindrà lloc aquest mateix dia a les 19 hores a la plaça d’Espanya. A més, en col·laboració amb entitats feministes s’han preparat 36 activitats diferents que es duran a terme a diferents espais fins al mes d’abril. Serà tot un mes de reivindicació feminista.

Entre moltes altres destaquen les següents:

  • Taller de prevenció de violències masclistes a l’àmbit de les persones majors. Dia 7 de març  a Atenzia (avinguda d’Alemanya, 17)
  • Concert solidari a benefici de Casal Petit-Germanes Oblates. Dia 7 de març a les 19:30 hores a l’esglèsia de Sant Antoniet.
  • Concentracions simultànies a la plaça de Cort i a la UIB en suport a la vaga i lectura del manifest a les 12 hores. 8 de març
  • Manifestació convocada pels moviments feministes de Mallorca. “Si ens aturem tores, s’atura el món”. Plaça d’Espanya, 19 hores.
  • 13 de març. Diada Comunitària de la Dona: demostració de grafitis per la igualtat. Casal de barri de Son Ximelis a les 17 hores.
  • 17 de març. Especial Dia de la Dona. Club de lectura africanista. Biblioteca de Son Gotleu a les 11 hores.

[bs_button size=”md” type=”info” value=”Programa activitats” href=”https://www.palma.cat/portal/PALMA/RecursosWeb/DOCUMENTOS/1/11_105461_1.pdf”]

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email