Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

16 de març: La festa MÉS feminista

WhatsApp Image 2018-03-09 at 09.33.51

Palma ha de ser una ciutat lliure, igualitària i sense violència masclista. Des de MÉS per Palma organitzam “la festa MÉS feminista” per reivindicar el paper de les dones en tots els àmbits, des del laboral, domèstic, etc. Defensam l’equiparació de drets de totes les perones i, per aquest motiu, ens sumam a les lluites i iniciatives que s’estan portant a terme durant aquest mes de març.

La trobada serà el pròxim divendres dia 16 de març, a partir de les 20 hores, a la plaça de la porta de Santa Catalina. La portaveu de l’assemblea i regidora de MÉS per Palma, Neus Truyol, farà un parlament acompanyada de dones de MÉS. També actuaran l’actriu Inés Pink i el grup Africa Alaró. La festa acabarà amb música a càrrec de Rosemary DJ. Cal destacar que hi haurà torradores. Ara bé, tothom que vulgui sopar ho haurà de portar de casa.

No vos ho perdeu!

#MÉSFeminisme #8deMarç #EstimamPalma

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email