Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vera Van Heeringen apropa les seves cançons a Palma

La cantant i multiinstrumentista holandesa Vera Van Heeringen actua demà al Teatre Xesc Forteza

El concert s’emmarca dins dels actes del Dia de la Dona 8M i compta amb la col·laboració de les àrees d’Igualtat i Cultura

VeraVanHeeringer

Palma, 9 de març de 2018.- La cantant i multiinstrumentista holandesa Vera Van Heeringen actua demà a les 20.30 hores al Teatre Xesc Forteza dins del cicle Women don’t Wait. La seva actuació s’emmarca dins del programa d’actes del Dia de la Dona 8M. El concert compta amb la col·laboració de les àrees d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics i de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística.

El regidor d’Igualtat, Aligi Molina, ha destacat la trajectòria de la cantant. “És hora de dir prou a la invisibilització de les dones”. “La jornada d’ahir Dia de la Dona ens va demostrar que les coses poden canviar, i que hem de seguir fent feina perquè sigui així”, segons Molina. El regidor de Cultura, Llorenç Carrió, ha remarcat “la importància de donar suport a cicles com ‘Women don’t wait’”.

Van Heeringen estarà acompanyada per Andy Seward (contrabaix) i Dave Luke (mandolina i guitarra). Serà la primera vegada que toca al país. Van Heeringen ha editat dos àlbums, “Standin Tall” (2012) i “Proper Brew” i (2015). La cantant ha volgut remarcar el fet d’actuar dins d’un cicle “dedicat a la dona”, una circumstància que fa que encari l’actuació “amb més ilusió”.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email