Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Inici de la segona fase d’implantació de la recollida selectiva mòbil al centre històric

Es retiren 8 contenidors de rebuig i 1 de paper dels carrers del barri de la Seu i s’instal·laran tres noves plataformes de recollida selectiva cada dia de 19 a 23 h

Així mateix, avui entra en vigor el nou calendari de recollida, amb més dies de selectiva

IMG_1633

Palma, 12 de març de 2018.- A partir d’avui es posa en marxa la segona fase de la Recollida Selectiva Mòbil del centre històric de Palma. L’ampliació comença avui al barri de la Seu i la setmana que ve, a partir de dilluns dia 19 de març, al barri de Cort.

Recordem que aquest sistema ja  funciona des del passat mes de maig als barris de la Calatrava, Sindicat i Monti-sion, combinat amb la recollida porta a porta per a comerços, establiments turístics, centres escolars i d’altres grans productors.

Avui mateix es retiren els 8 contenidors de rebuig i un de paper (l’única recollida selectiva que existia fins ara a aquest barri) dels carrers i places d’aquest barri, acabant així amb l’impacte d’aquests elements en el patrimoni paisatgístic i arquitectònic, tan valuós en aquesta àrea.

A partir d’avui vespre s’instal·laran de 19 a 23 hores tres noves plataformes de recollida selectiva a la plaça de la Seu amb el carrer del Palau Reial, al carrer del Mirador i al carrer d’en Morei.

Així mateix, els veïns de la zona compten ben a prop amb les plataformes ja existents al carrer Portella, a la plaça de Santa Eulàlia i al carrer del Call.

L’equip d’educació ambiental d’EMAYA ja fa setmanes que realitza una campanya informativa per aquest barri per repartir el calendari, la informació per a la separació dels residus així com bosses de recollida selectiva i poals per a la matèria orgànica. Aquests materials es poden recollir a les taules informatives (la propera dia 14 de març a la pl de Cort, de 10 a 19 h) i també a les oficines d’EMAYA del carrer Joan Maragall, de 8:14 a 14:30 h.

A partir de dia 19 de març s’implantarà la Recollida Selectiva Mòbil al barri de Cort, seguida el 9 d’abril a Sant Nicolau, el 23 d’abril, la Llotja-Born i Puig de Sant Pere i el 30 d’abril, Sant Jaume.

Nou calendari de la recollida selectiva en resposta a la demanda ciutadana

rsm calendari

Coincidint amb la posada en marxa de la segona fase avui entra en vigor el nou calendari de recollida selectiva per a permetre incrementar i facilitar encara més el reciclatge. Aquesta ha estat una demanda ciutadana, recollida de les converses amb les associacions de veïnes, les enquestes realitzades a 300 ciutadans, així com la conclusió del balanç realitzat pels tècnics responsables del servei.

D’aquesta manera les fraccions d’envasos i paper i cartó, que ara es recullen 3 dies a la setmana, passaran a partir d’avui a recollir-se 4, i el vidre passarà de recollir-se 2 dies a 3 dies setmanals. Es reduirà, en conseqüència, els dies de recollida de rebuig de 4 dies a 3.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email