Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Art urbà participatiu i feminista per commemorar el 8 de març

El barri de Santa Pagesa ha acollit la primera acció de graffitis participatius  de la mà de Fàtima de Juan i Joan Aguiló per rehabilitar espais degradats del barri

Aligi Molina: “Volem agrair la iniciativa de l’Associació de Veïns de Santa Pagesa que han demostrat tenir un compromís absolut en la lluita per una Palma sense desigualtats”

dejuan

Palma, 17 de març de 2018.-  L’artista Fátima de Juan i Joan Aguiló han iniciat l’acció d’art urbà participatiu i feminista per a commemorar el 8 de març que continuarà dissabte que ve al barri de Santa Pagesa i que s’emmarca al programa d’actes commemoratius del mes de març feminista.

Aquesta iniciativa de l’associació de Veïns de Santa Pagesa ha rebut el suport de l’Ajuntament de Palma i permet rehabilitar diferents indrets degradats del barri com ara comptadors elèctrics ubicats davant de s’Escorxador i al llarg del carrer Blanquerna.

Així, les artistes Fátima de Juan,  juntament amb un grup d’escoltes de Santa Pagesa, el Grup d’Escoltes Reina Constança i Dinamo, Servei de Dinamització de Joves, han iniciat la ruta en femení de grafits.

Els murals participatius estan ubicats a diversos indrets del barri i es pinten entre avui i dissabte que ve amb temàtiques relacionades amb les dones com ara l’apoderament, el respecte, la diversitat i la lluita contra la violència masclista. L’objectiu d’aquesta acció és conscienciar la societat i apoderar les dones per tal de contribuir a avançar en la igualtat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email