Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Candidatures als Premis Rosa Bueno 2018

S’estableixen tres premis temàtics dotats amb 2.500 euros cada un per distingir projectes d’impuls de la participació ciutadana, de la participació juvenil i de sectors més vulnerables

Els premis es lliuraran el proper 7 d’abril a les 18 hores al Castell de Bellver, un dia abans del Diumenge de l’Àngel

rosabueno + logo

Palma, 19 de març de 2018.- Fins el proper 28 de març es poden presentar candidatures als premis Rosa Bueno 2018 al compromís a la participació ciutadana que es lliuraran el proper 7 d’abril a les 18:00 hores Castell de Bellver, un dia abans del Diumenge de l’Àngel.

L’Ajuntament de Palma ha recuperat enguany els Premis Rosa Bueno. Fins el proper 28 de març les entitats, col·lectius o persones físiques que vulguin poden presentar les seves candidatures. Les bases dels premis estan disponibles a la web municipal www.palma.cat.

Cal recordar que aquests premis consten de dues categories:

  • Categoria A: projectes de col·lectius i associacions sense ànim de lucre que desenvolupin la seva tasca a la ciutat de Palma, dotada amb tres premis temàtics:

a) Impuls a la participació ciutadana com a eina de transformació social (2.500 euros)

b) Impuls a la participació juvenil (2.500 euros)

c) Impuls a la participació de sectors socials vulnerables o en risc d’exclusió social (2.500 euros)

Els projectes guanyadors rebran 2.500 euros de premi i una placa acreditativa.

  • Categoria B: a la trajectòria personal en matèria de participació ciutadana i reforç del teixit associatiu, desenvolupada en el marc de col·lectius i entitats. La persona guanyadora rebrà una placa acreditativa d’aquest premi.

La figura de Rosa Bueno (Villapalacios, Albacte 1945-Palma, 2009)  forma part de la història del moviment veïnal i de les organitzacions ciutadanes sense ànim de lucre de la ciutat de Palma. El seu compromís personal s’ha convertit en un referent inqüestionable per haver potenciar la participació ciutadana als barris, en les organitzacions socials diverses, a grups d’activitats populars i a òrgans de participació institucionals.

Bases Premis Rosa Bueno

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email