Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

En marxa dos projectes per dotar Sant Agustí i Cala Major de nous equipaments

Les Cases del Retiro i l’equipament municipal del carrer Joan Miró 314 es rehabilitaran per acollir noves instal·lacions

Ambdós projectes compten amb el finançament dels fons europeus FEDER que permet cofinançar fins al 50% del projecte

Cases del retiro

Palma, 20 de març de 2018.-Avui s’han presentat dos projectes que formen part del Pla Litoral de Ponent EDUSI, que compta amb el finançament dels fons europeus FEDER que permet cofinançar fins al 50% del projecte. Es tracta de les obres per recuperar dos espais municipals per dedicar-los a equipaments: les Cases del Retiro i la planta baixa del carrer Joan Miró número 314. La previsió és que les obres es puguin licitar durant 2018.

Cases del Retiro

Les Cases del Retiro es troben al bosc del Bellver. La idea és reconvertir aquest espai en un centre d’interpretació del bosc, a més d’habilitar sales polivalents per a usos socials per a la població vulnerable de les barriades de Sant Agustí i Cala Major. L’equipament té una superfície de 380 metres quadrats. Una altra de les línees de treball és que l’equipament sigui el primer de Palma amb un consum energètic nul o quasi nul. El pressupost de les obres és de 700.000 euros.

Joan Miró

Joan Miró 314jpg

Al carrer Joan Miró número 314 hi ha un edifici de cinc plantes amb planta baixa de les quals la primera i la segona són de titularitat municipal. Ambdues tenen 946 metres quadrats. A l’equipament s’hi podrà accedir des de l’avinguda Joan Miró i el carrer Margaluz, i es comunicaran interiorment mitjançant espais dobles per dotar-ho d’un caràcter unitari. L’objectiu és dotar d’un nou equipament municipal al Districte Ponent. També s’habilitaran distintes aules polivalents per a la realització de cursos i tallers per a usos socials al servei de la població vulnerable de les barriades. A més, disposarà de diversos espais destinats a oficines municipals i serveis. S’ha previst un pressupost de 880.000 euros.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email