Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Augment de les ajudes per a projectes i activitats de sensibilització i promoció dels drets humans

La línia de subvencions, que inclou la promoció dels drets humans i el desenvolupament humà sostenible, té un pressupost de 70.000 euros

El termini per presentar sol·licituds acaba el 23 d’abril

20180327_DretsHumans Palma, 27 de març de 2018.- Impulsam una Palma de tots, respectuosa envers totes les persones independentment d’on hagin nascut. L’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics ha obert la convocatòria pública de subvencions per a la realització de projectes i activitats de sensibilització i promoció dels drets humans i del desenvolupament humà sostenible durant el 2018. La convocatòria té un pressupost de 70.000 euros, 8.000 més que l’any passat, una xifra que suposa un increment del 12 per cent. El període per presentar-se acaba el 23 d’abril.

L’import màxim a subvencionar és de 6.000 euros. Els projectes i activitats subvencionables aniran adreçats a:

  • Defensar i promoure els Drets Humans.
  • Educar per al desenvolupament de la ciutadania universal, promoure el desenvolupament humà sostenible i lluitar contra les desigualtats.
  • Sensibilitzar sobre la situació de persones refugiades i/o desplaçades.
  • Prevenir i combatre el racisme i la xenofòbia.
  • Sensibilitzar, fomentar una consciència crítica i de transformació social i formar la ciutadania sobre la realitat política, econòmica, social i cultural que envolta les relacions Nord-Sud, la problemàtica general dels pobles i col•lectius que pateixen desigualtats.

És la tercera convocatòria que obre la regidoria. A la primera, de 2016, es varen atorgar 6 ajudes, i a la de 2017, 13.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email