Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Taula rodona per millorar la convocatòria del Premi Antoni Gelabert d’Arts Visuals

20180327_CiutatPalmaXerrasaPalma, 27 de març de 2018.- Impulsam el diàleg amb l’objectiu de millorar la convocatòria del Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d’Arts Visuals. El Casal Solleric acollirà avui 27 de març a les 19 hores una taula rodona i oberta per trobar punts en comú amb el sector de l’art. Joan Morey (artista, Premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d’Arts Visuals 2003), Maribel López (comissària i subdirectora d’ARCO Madrid, membre del jurat a la darrera convocatòria) i Nacho Jiménez (periodista cultural) encetaran el debat amb les seves reflexions per tal d’obrir a les aportacions del públic assistent.

L’objectiu de l’encontre és construir unes bases més facilitadores i consensuades per tal de millorar i estimular el premi. Aquest encontre respon a la inquietud d’una part de l’àmbit creatiu que demana una reflexió oberta sobre la forma i els continguts de la convocatòria per tal de millorar-la.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email