Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

República, passat i futur

RepúblicaDes de MÉS per Palma reprenem l’activitat després de les vacances de Pasqua amb l’acte “República, passat i futur”. Perquè reivindicam la República com a projecte de present i de futur per a la ciutat, que ens ha de dur a la plena igualtat social, a l’aprofundiment de les llibertats democràtiques i al reconeixement del nostre dret a decidir com a poble i com a ciutadans d’aquest país.

En aquesta ocasió farem un balanç del que va suposar la II República per a la nostra societat i explicarem la Palma que volem construir per als pròxims anys, basada en els valors republicans. Comptarem amb la presència de Magdalena Nebot, testimoni de la repressió feixista; de Bernat Riutort, professor de Filosofia Moral de la UIB; i d’Antoni Noguera, batle de Palma. Serà el pròxim dimarts dia 10 d’abril, a les 19 hores, al CEIP Alexandre Rosselló (carrer de les Finestres Verdes, 17).

No vos ho perdeu!
#EstimamPalma

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email