Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Els graffitis participatius i feministes per commemorar el 8M omplen de dones i de color el barri de Santa Pagesa

Les germanes Gracia de Juan i Fàtima de Juan, Joan Aguiló, Soma i Zon han participat a aquesta acció que ha rebut el suport de l’Ajuntament

WhatsApp Image 2018-03-31 at 19.20.25

Palma, 5 d’abril de 2018.-  Aquesta setmana ha conclòs les diferents accions d’art urbà participatiu i feminista emmarcades en el programa d’actes del 8M i que han permès embellir diferents elements urbans degradats ubicats al barri de Santa Pagesa.  Les germanes Fátima de Juan i Gràcia de Juan i els artistes Soma, Zon i Joan Aguiló han participat en aquesta acció que també ha comptat amb la participació del grup d’escoltes de Santa Pagesa i  el Grup d’Escoltes Reina Constança.

Així, al llarg del mes de març s’han anat pintant diferents murals participatius a comptadors elèctrics de la zona que estaven deteriorats amb temàtiques relacionades amb les dones com ara l’apoderament, el respecte, la diversitat i la lluita contra la violència masclista. L’objectiu d’aquesta acció és conscienciar la societat i apoderar les dones per tal de contribuir a avançar en la igualtat.

La presència de missatges i dones referents a l’espai públic és un dels objectius que l’Ajuntament de Palma es va marcar amb el Pla d’Igualtat. Són petites passes que es complementen amb d’altres més grans per avançar cap a una Palma feminista.

Aquesta iniciativa de l’associació de Veïns de Santa Pagesa ha rebut el suport de l’Ajuntament de Palma, a través de l’àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics i s’ha centrat en la rehabilitació de diferents comptadors elèctrics.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email