Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Policia Local comptarà amb 120 agents diaris per a la temporada d’estiu

Noguera: “La ciutat continuarà lluitant per combatre el turisme de gatera”

Policia Local

Palma, 10 d’abril -. La Policia Local de Palma ha presentat avui el dispositiu d’estiu que es realitzarà entre els mesos de març i octubre, amb la possibilitat que s’ampliï fins a novembre. El reforç està format per 120 agents diaris, la qual cosa en suposa 28 més que l’any anterior.

L’augment de personal dedicat al reforç estival és possible gràcies a l’èxit de la borsa extraordinària a la qual s’han presentat 210 agents de policia. Aquests augmenten el nombre d’efectius de la Policia Local de Palma i eviten traslladar policies d’altres unitats per a dedicar-los al reforç d’estiu.

El batle de Palma, Antoni Noguera, va destacar que la ciutat continuarà lluitant per a combatre el turisme de gatera, a més d’agrair als agents el seu treball diari. El cap de Policia Local de Palma, Josep Palouzie, va explicar que es realitzaran més dispositius referits a carteristes, “botellón”, venda ambulant, alcohol i velocitat. A més, va explicar que també es controlaran tallers mecànics il·legals.

Amb l’augment del reforç hi haurà més punts estàtics de control: de 6 a 10 a la Platja de Palma, de 2 a 4 a Cala Major i de 8 a 14 al centre de la ciutat. A més, hi haurà més punts d’atenció i informació i una oficina mòbil que podrà rebre denúncies. Finalment, també augmentaran el nombre de dispositius.

El nou dispositiu d’estiu va començar el passat 28 de març amb la posada en marxa de les patrulles per als vianants, amb agents que patrullen a peu i recorren els principals eixos cívics del centre i les platges de Palma. En el transcurs d’aquestes recorreguts entre el 28 de març i el 8 d’abril s’han visitat 101 comerços.

Setmana Santa

El reforç iniciat per Setmana Santa ha realitzat les següents actuacions detallades al full annex. A més, s’han duit a terme 41 actes per venda ambulant i s’han intervingut 3.022 objectes. Al mateix temps, el grup d’actuació preventiva (GAP) va realitzar un operatiu específic al polígon de Son Castelló, les dades del qual també són al full annex.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email