Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament instal·larà enllumenat a sis passatges de Camp Redó

Un informe jurídic i un informe de Policia Local possibiliten que Cort pugui intervenir en aquests espais privats d’ús públic

El pressupost de 13.300 euros inclou la instal·lació i el manteniment, i l’Ajuntament assumirà també el subministrament elèctric

Camp Redó

Palma, 11 d’abril de 2018.- La Junta de Govern ha aprovat avui la instal·lació provisional d’enllumenat a sis passatges particulars d’ús públics situats als habitatges de Camp Redó. El regidor d’Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo Romero, ha explicat que l’Ajuntament treballava en la recerca de solucions a aquesta zona, per poder intervenir-hi amb mitjans públics per resoldre els problemes de la barriada, atès que es tracta d’espais privats d’ús públic.

Ara, l’Ajuntament de Palma, juntament amb Serveis Jurídics, Secretaria de Ple i altres departaments, a més d’un informe de Policia Local que constata la inseguretat i possible risc per a les persones que generava la manca de il·luminació en aquests punts, ha acordat aquesta intervenció d’urgència. Una solució que implica que en menys de 15 dies estarà realitzada la instal·lació, amb estesa aèria, a l’espera de cercar altres solucions que resolguin el problema urbanístic que té aquesta zona.

Aquesta obra d’enllumenat té un pressupost previst de 13.300 euros, que inclou tant la instal·lació com el posterior manteniment davant avaries o actes de vandalisme per garantir el servei i el rebut de la llum. L’empresa concessionària de l’enllumenat públic és farà càrrec d’aquests treballs.

La Junta de Govern també ha acordat encarregar a la regidoria de Model de Ciutat posar en marxa estudis per cercar solucions per millorar urbanísticament la zona de Camp Redó.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email