Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Commemoració de la proclamació de la II República

WhatsApp Image 2018-04-16 at 10.29.32 (1)

Palma, 14 d’abril de 2018.- El batle de Palma, Antoni Noguera; el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió; la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, acompanyats de la llicenciada en Filologia Catalana, Francisca Marimon, i el portaveu de MÉS per Son Sardina i sa Garriga, Gabriel Fiol, han participat a l’acte que ha organitzat l’agrupació local de MÉS a la creu de Son Sardina per a commemorar la proclamació de la II República i defensar els valors republicans per a la Palma del present i del futur.

Així ho ha defensat el batle de Palma durant el seu discurs: “Hem d’aconseguir una Palma amb igualtat social i defensar les llibertats democràtiques”. Noguera ha centrat la seva intervenció al voltant dels següents punts: “L’aposta per una Palma creativa i cultural; una ciutat més justa i igualitària; la lluita contra el canvi climàtic; l’impuls d’una Palma més verda amb mobilitat sostenible, i l’aposta, també, per l’economia creativa.
Per la seva banda, Carrió ha destacat Emili Darder, Gabriel Alomar, Alexandre Jaume i Aurora Picornell: “Hem de recuperar el llegat que ens varen deixar per continuar amb el canvi que va suposar la República a Palma”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email