Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Sant Jordi arriba a les biblioteques municipals

L’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística ha elaborat un programa amb 38 activitats per celebrar Sant Jordi

El programa, que comença demà i es perllongarà fins el 28 d’abril, inclou contacontes, xerrades i música, entre d’altres

BiblioCort

Palma, 16 d’abril de 2018.- L’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística ha preparat un programa complet que comença demà 17 i es perllongarà fins el 28 d’abril per celebrar el Dia del Llibre. En total, el calendari d’activitats inclou 38 propostes diferents, amb xerrades, presentacions de llibres, contacontes, tallers i música per commemorar el 23 d’abril a les Biblioteques Municipals.

Pel Dia del Llibre s’han programat dues activitats. D’una  banda sis hores de lectura continuada al vestíbul de Cort que enguany recordarà a Josep Maria Llompart en el 25 aniversari de la seva mort. Començarà a les 9 i acabarà a les 15 hores. D’altra, un cercavila amb Los Burruños partirà dia 23 a les 10.00 hores de la plaça de Cort i anirà fins a la plaça d’Espanya amb l’objectiu de dinamitzar la jornada.

Programa

El programa inclou activitats com les següents:

  • 17 d’abril a les 19.30 hores. La Biblioteca Joan Alcover acull la xerrada “El món editorial”, on Illa Edicions parlarà de la recerca i selecció d’obres i autors, dels processos d’edició i de les noves tecnologies.
  • 19 d’abril a les 19 hores. Presentació del còmic “Margalida Jofre. La dona que va rompre barreres”. A la Biblioteca Joan Alcover.
  • 19 d’abril a les 19.30 hores. “Miquel Sbert… una vida de llibres”. Xerrada amb l’autor a la Biblioteca de Sant Jordi.
  • 20 d’abril a les 19 hores. “Manuel de Pedrolo i la novel·la negra”. Conferència a la Biblioteca Ramon Llull sobre l’autor a càrrec de la professora de la Universitat de Barcelona i comissària de l’Any Pedrolo, Anna Villalonga.
  • 25 d’abril a les 19 hores. La Biblioteca de Cort acollirà la presentació del llibre “El Terreno: la seva història a través de les imatges” a càrrec del seu autor, Xavier Terrassa.
  • 26 d’abril a les 19 hores. Presentació del llibre “Espiritistes i lliurepensadores. Dones pioneres en la lluita pels drets civils”, de la doctora en Història Contemporània Dolors Marín. A la Biblioteca Joan Alcover.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email