Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Solleric dona veu a les reflexions de vuit homes artistes

Carrió: “Els artistes expressen i ens fan partícips de les seves reflexions com a esperits lliures i, alhora, crítics i compromesos amb la societat que ens envolta”

Javier Arce, Albert Pinya, Víctor Jaenada, Damià Vives, Pedro Vidal, Marcos Juncal, Fernando Megías i Josep Fiol centren la mostra

Presentació Men's reflection

Palma, 17 d’abril de 2018.- Vuit artistes reflexionen al Casal Solleric sobre la professió, els seus interessos plàstics, les seves vivències o les seves voluntats. “Men’s reflexion”, comissariada per Maria José Corominas, dona veu a vuit homes que aborden diferents conceptes materials i formes de treballar. La mostra s’inaugura dia 19 i hi romandrà fins el 17 de juny.

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha explicat que els “vuit artistes expressen i ens fan partícips de les seves reflexions com a esperits lliures i, alhora, crítics i compromesos amb la societat que ens envolta”.

No existeix un fil conductor evident entre les obres dels artistes d’aquesta exposició. La voluntat de la comissària és que cada artista hi pugui expressar els seus interessos plàstics, les vivències i les voluntats actuals. Són sis artistes individuals i dos amb treball conjunt. En concret, es dóna veu a Javier Arce, Albert Pinya, Víctor Jaenada, Damià Vives, Pedro Vidal, Marcos Juncal i ‘Encontrados’ (amb Fernando Megías i Josep Fiol).

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email