Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La venda ambulant continuarà regulada a Palma dins l’ordenança municipal d’ús de la via pública

Reunió comerç

Palma, 17 d’abril de 2018.- El batle de Palma, Antoni Noguera, s’ha reunit amb representants de les patronals del petit comerç PIMECO, PIMEM i AFEDECO. Noguera els ha explicat que la venda ambulant no està desregulada i continuarà regulada, com fins ara, a la ciutat, dins l’Ordenança Reguladora de l’Ús Cívic de l’Espai Públic (ORUCEP). Aquesta ordenança es troba en l’actualitat en fase de revisió i millora i que s’espera pugui ser duita al proper plenari per a la seva aprovació inicial. L’equip de govern considera oportú que la regulació segueixi sota l’empara d’una ordenança municipal en comptes de deixar-la a les mans de la Llei Orgànica 4/2015 de protecció de la seguretat ciutadana, coneguda com la “Llei Mordassa”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email