Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament recupera l’ús de l’antic Col·legi Públic de sa Casa Blanca per poder ampliar l’actual CEIP

La Junta de Govern ha aprovat també el catàleg de prestacions econòmiques 2018 amb un pressupost de 4 milions d’euros

ceip casa blanca

Palma,18 d’abril de 2018.- La Junta de Govern ha aprovat avui la deixar sense efecte la cessió d’ús de l’antic Col·legi Públic de Sa Casa Blanca que l’any 2001 es va cedir per 10 anys a l’Associació d’Agricultors i Ramaders de la part Forana de Palma i que actualment estava en desús. Aquest acord permetrà que l’Ajuntament disposi a partir d’ara d’aquest espai que antigament estava destinat a l’escola de nins per poder-lo cedir a la Conselleria i ampliar així l’actual CEIP de sa Casa Blanca.

Així, la conselleria d’Educació podrà ampliar els seus espais educatius i podrà habilitar allà un menjador o un espai polivalent, una ampliació que permetrà que els nins i nines estiguin en millors condicions.

La Junta de Govern ha aprovat a més avui el Catàleg de prestacions econòmiques de Serveis Socials 2018. Aquest catàleg tipifica les prestacions econòmiques de l’àrea de Benestar i Drets Socials i manté el mateix pressupost de 2017 de quatre milions d’euros. Així, s’estipulen els tipus d’ajudes (alimentació, vestimenta, higiene, beques menjador, beques centre de dia), la durada de les mateixes i les quanties màximes.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email