Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Retiram les barreres del camí de Can Mallol a Establiments

L’obertura d’aquest camí permet connectar Palma amb la serra de Tramuntana a través de la xarxa de camins públics

El passat mes de febrer es va obrir el camí públic, una reivindicació històrica dels veïnats que MÉS per Palma sempre ha donat suport

oberturacami2

Palma, 17 d’abril 2018.- L’Ajuntament de Palma ha retirat de forma definitiva les barreres del camí públics de Can Mallol. Cal recordar que el passat 27 de febrer l’Ajuntament realitzà l’execució subsidiària de la sentència del Tribunal Superior de Justícia que dictaminà que aquest camí és públic després d’anys de controvèrsia judicial i donà un termini de 15 dies als propietaris per treure les barreres. Una vegada transcorregut aquest termini l’Ajuntament ha retirat les barreres de forma definitiva.

Cal recordar que aquest camí permetrà connectar Palma amb la Serra de Tramuntana a través de la Xarxa de camins públics. L’obertura del camí de Can Malloll és una reivindicació històrica veïnal d’Establiments i que MÉS per Palma sempre ha donat suport.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email