Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Més de 40 Associacions de Veïns participen a la primera reunió per organitzar les festes d’estiu a les barriades

Infraestructures, EMAYA, Policia Local, Govern Interior i la Federació d’Associacions de Veïns han assistit a la reunió que pretén agilitzar i facilitar els tràmits per a organitzar festes als barris

Reunió AAVV

Palma, 19 d’abril 2018 .- Un total de 42 Associacions de Veïns de Palma han assistit avui a la primera reunió entre Associacions de Veïns (AAVV) i diferents àrees municipals implicades en l’organització de les festes d’estiu. Amb aquesta reunió s’ha creat un espai de participació amb tots els agents implicats en l’organització de les festes d’estiu als barris per a debatre, cohesionar i acordar de forma participativa diferents qüestions relacionades amb les festes als barris. La reunió ha comptat amb la presència de representants de diferents Associacions de Veïns de Palma i de la Federació d’Associacions de Veïns (FAAVV) així com tècnics de les àrees d’Infraestructures, EMAYA i Policia Local i Participació.

Entre d’altres aspectes s’ha parlat de la distribució del material (cadires, taules,cadafals, preses de corrents),  les condicions per a sol·licitar l’ús de l’aigua a les activitats festives, les reserves d’estacionament i tancaments de carrers i  els permisos als venedors ambulants.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email