Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Noguera: “El congrés és clau per generar intercanvi d’experiència i coneixement, per augmentar la intel·ligència col·lectiva en matèria de sostenibilitat”

El I Congrés Nacional d’Eficiència Energètica i Sostenibilitat en Instal·lacions Esportives reuneix al Palau de Congressos de Palma a més de 600 assistents

Congrés

Palma, 19 d’abril de 2018 -. El batle de Palma, Antoni Noguera, juntament amb la presidenta dle Govern, Francina Armengol, i el president d’ASINEM, Carlos Moyà, han inaugurat el I Congrés Nacional d’Eficiència Energètica i Sostenibilitat en Instal·lacions Esportives que se celebra aquest dijous i divendres al Palau de Congressos de Palma.

Aquesta cita ha registrat un gran èxit de participació, amb més de 600 congressistes inscrits que compartiran experiència i coneixement en les 17 ponències que es desenvoluparan durant els dos dies del Congrés. Quant a l’objectiu del Congrés, Noguera ha destacat que “és clau per generar intercanvi d’experiència i coneixement, per augmentar la intel·ligència col·lectiva en matèria de sostenibilitat”, ha explicat que “en aquesta aposta per les energies renovables estem incorporant tecnologia led, plaques fotovoltaiques i energia amb biomassa, entre altres actuacions” i ha advocat per impulsar  “l’economia verda “dins del model de ciutat respectuosa amb l’entorn i els seus habitants.

La presidenta del Govern, Francina Armengol ha donat la benvinguda al Congrés i ha manifestat la seva satisfacció perquè “Palma es converteixi en una plataforma de discussió i d’intercanvi d’idees i de coneixement. Les instal·lacions esportives són una gran porta d’entrada per a l’eficiència energètica, aconseguint uns espais més respectuosos, més moderns i més adaptats a la nostra societat “.

El gerent de l’IME, José María González, ha exposat les diferents actuacions en matèria d’eficiència energètica a la ponència presentada al programa com a cas d’èxit ““Son Hugo: objetiu de consum gairebé nul” La instal·lació és un referent d’innovació per incorporar sistemes sostenibles dins el nou projecte de remodelació, situant-se a l’avantguarda de la tecnologia i de les energies netes.

Al llarg d’aquestes dues jornades es compartiran els últims coneixements sobre les edificacions intel·ligents esportives. En aquest sentit, durant les seves paraules, Moyà ha destacat que “els temes que a partir d’avui es tractaran suposen un avanç per a tota societat. Són pedres angulars que directament afecten al seu desenvolupament: eficiència energètica, sostenibilitat i esport”. Així ha anunciat que, a causa de l’èxit, aquest esdeveniment se celebrarà cada dos anys: “El Congrés té vocació de futur, qualitat i permanència, perquè ja els anuncio que en 2020 celebrarem la segona edició, gràcies a l’enorme èxit d’aquest primer”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email