Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Els infants de Son Gotleu celebren el Dia del llibre

A la diada “Un llibre solidari per a Son Gotleu 2018” també s’ha obert un espai on els centres escolars han mostrat les activitats que fan

DIA DEL LLIBRE SON GOTLEU

Palma, 23 d’abril de 2018.- La plaça d’Orson Welles de Son Gotleu va acollir divendres la celebració “UN LLIBRE SOLIDARI PER A SON GOTLEU 2018”, una activitat organitzada per la Plataforma d’Entitat i Serveis de Son Gotleu, amb motiu del Dia del Llibre.

La diada, que es consolida ja després de 10 anys, té com a objectius potenciar i animar a la lectura als menors i a la població general, donant-los la possibilitat de fer-ho al seu barri. A més també es vol convertir el barri en un agent educador i obrir un espai de convivència a través de la participació comunitària.

Per tot el recorregut de la plaça es van poder trobar diferents típiques parades de llibres de segona mà, tallers de salut, tallers de flors i punts de llibre i adhesius, cançons…etc. Aquesta diada festiva-cultural ha servit per donar a conèixer tradicions culturals pròpies i del barri, alhora que també per recollir fons econòmics per poder realitzar projectes de barri amb dimensió comunitària, i ser un espai de convivència.

Enguany també s’ha obert un espai on els diferents centres escolars podran mostrar diferents activitats que fan als centres, entitats, serveis i associacions: teatre, lectures de poemes, activitat saludables, conta contes…etc. Noguera va assegurar que l’Ajutnament sempre dóna suport a “activitats que milloren la convivèn cia, a travès de la cultura, l’educacio i el llibre”, com la que es va viure divendres a Son Gotleu. És una festa de la diversitat que és un exemple i que implicaun treball comunitari que també ha posat la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borras.

Plataforma d’Entitat i Serveis de Son Gotleu

La Plataforma d’Entitat i Serveis de Son Gotleu està integrada pels centres d’educació infantil i primària del barri públics i concertats (Joan Capó, Gabriel Vallseca, Es Pont, Corpus Cristhi, La Milagrosa) Apimas, Centre Ocupacional ISLA, l’Institut Sureda i Blanes, el Club d’esplai de Son Gotleu, els diferents serveis municipals (Benestar social CMSS Gregal, Cultura, Educació, Escoles Obertes, Districte de Llevant), Cáritas, el Centre de Salut, Ajuda en Acció i gent del barri.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email