Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS celebram la diada de Sant Jordi 2018 i reivindicam la cultura

WhatsApp Image 2018-04-23 at 12.45.37

Palma, 23 d’abril de 2018.- Com ja és tradició MÉS per Palma hem instal·lat durant tota la jornada de Sant Jordi una paradeta a la plaça d’Espanya per oferir informació del projecte polític, per reivindicar la cultura en aquesta data tan assenyalada però també per a vendre els llibres editats per la Fundació Emili Darder i l’Ateneu Pere Mascaró.

Enguany s’ha repartit gratuïtament un punt de llibre amb un poema de Josep Maria Llompart i un fulletó que recull i valora la feina feta de l’àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l’Ajuntament de Palma, encapçalada per Llorenç Carrió, un conjunt de passes valentes i decidides per reivindicar la nostra cultura.

CARA1 ST JORDI CARA2 ST JORDI

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email