Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La IV edició de la Fira del Llonguet d’Es Pil·larí arriba aquest diumenge

Noguera: “En un moment en què patim una ciutat que cada vegada té més franquícies recuperar el que ens fa ser de ciutat té un valor afegit de primer nivell i per això vull agraïr aquesta feina”

Hi participaran 15 forns i per primera vegada hi haurà una parada que vendrà llonguets sense gluten per a persones celíaques

L’Ajuntament ha declarat la Fira d’interès municipal i diumenge hi haurà servei de bus de l’EMT des de Porta Sant Antoni fins a Es Pil·larí cada mitja hora

Fira del llonguet

Palma, 24 d’abril de 2018.-El batle de Palma, Antoni Noguera, la regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín, el gerent del gremi de Foners i Pastissers, Pep Magraner i el president de l’Associació de Veïns de Es Pil·larí, Pedro Medina, han presentat avui a l’Ajuntament la quarta edició de la Fira del Llonguet que es celebrarà aquest diumenge 29 d’abril a Es Pil·larí.

Enguany la fira comptarà amb 70 parades de productes artesans i hi participaran 15 forns de tot Mallorca (Forn de Can Paco, Forn de Sant Elies, Forn Nou sa Vileta, Forn i pastisseria Terrassa, Forn Casa Canet, Forn Fondo, Forn la Vida Dolça, Forn Ca na Teresa, Forn Son Caulelles, Dulceliaco, Pastisseries Pomar, Panaderia Amer, Forn Can Nadal (Andratx), Forn de Can Rafel, Forn de Can Biel). Per primera vegada s’incorporaran a la mostra llonguets sense gluten per a celíacs de la mà del forn Dulceliaco.

L’Ajuntament de Palma ha declarat enguany la fira bé d’interès municipal al ser una fira que surt de la iniciativa dels veïns i veïnes del Pil·larí. Noguera ha agraït la feina de l’Associació de Veïns d’Es Pil·larí i al Gremi de forners i pastissers haver recuperat el patrimoni gastronòmic de la ciutat. “En un moment en què patim una ciutat que cada vegada té més franquícies recuperar els nostres valors, el que ens fa ser de ciutat té un valor afegit de primer nivell i per això vull agraïr aquesta feina”, ha dit.

Medina ha destacat que tot comença com una quimera i ara ja és una realitat. “Volem potenciar el consum del llonguet i que els forns tinguin el valor que es mereixen”, ha dit i ha recordat que enguany és la primera edició en la que hi haurà llonguets per celíacs. Així mateix, ha recordat que fins demà està obert el termini per a participar al concurs per a triar el Llonguet de l’any via Facebook.

Magraner, per la seva banda, ha reivindicat els forns com un subsector de l’economia. “S’han de prendre mesures perquè aquests establiments emblemàtics existeixen; aquesta fira és una mostra del respecte cap aquest ofici”, ha afegit.

Reforç EMT

L’EMT ha habilitat un reforç de la línea 31 de forma que entre la freqüència habitual i el reforç i haurà autobús que sortiran cap Es Pil·larí des de la porta de Sant Antoni cada mitja hora en sentit d’anada i de tornada. Així mateix, s’han habilitat 15.000 metres quadrats d’aparcament

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email