Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Junta d’Alumnes del Terreno es reuneix amb el batle de Palma

Noguera:”Una ciutat que avança pensant en els infants és una ciutat millor per a tothom”

Els infants han traslladat a Antoni Noguera les seves demandes per a la barriada

El Terreno

Palma, 25 d’abril de 2015.- La Junta d’Alumnes del Terreno, integrada per escolars dels col·legis Liceo Francès, Inmaculada, CEIP El Terreno, Col·legi Suec, ha celebrat avui la seva reunió al Saló de Plens de l’Ajuntament de Palma. A l’acte també han assistit representants docents de les escoles i Xavier Abraham, president de l’Associació de Veïns del Terreno.

Aquesta Junta d’Alumnes està composta per delegats de 4art, 5è i 6è de primària elegits pels seus companys que representaven a cada centre. Els delegats han transmet al batle de Palma les seves preguntes sobre el funcionament municipal i les seves demandes per a la barriada: més equipaments esportius, més espais verds, combatre els excrements dels cans al carrer, entre d’altres. El batle de Palma ha pres nota de les reclamacions dels infants amb el compromís de traslladar-les a les diferents àrees municipals, que estudiaran la seva viabilitat.

Noguera ha agrait les aportacions dels joves i ha assegurat que Palma, com a candidata a la distinció de Ciutat Amiga de la Infància d’UNICEF, ha de tenir sempre en el centre de la seva perspectiva els infants. Una ciutat que avança pensant en els infants és una ciutat millor per a tothom”, ha afirmat el batle.

La Junta d’Alumnes és un projecte educatiu ciutadà amb l’ambició de formar l’alumnat per a les nocions de compromís, de dret i deure ciutadà basant-se en els valors comuns a tots els centres. Durant la jornada d’avui, els infants han descobert la democràcia local i han participat al desenvolupament de projectes locals d’interès general.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email