Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ruta literària: “Josep Maria Llompart, mai no et deturis”

cartell_rutes

Des de MÉS per Palma reprenem les visites culturals que organitzam periòdicament per difondre el patrimoni arquitectònic, natural i humà de Palma. En aquest cas, recordam la figura de Josep Maria Llompart amb una ruta literària guiada per la filòloga i comissària de l’Any Llompart, Pilar Arnau i Segarra, enguany que fa 25 anys de la mort de l’intel·lectual i activista cultural. La ruta ens introduirà dins l’univers d’un dels poetes mallorquins més importants del segle XX i una de les persones que, des del seu compromís cívic, va fer més per la recuperació de les llibertats democràtiques i nacionals del nostre poble.

Serà el dissabte 5 de maig a les 10.30 h. El punt de trobada serà la Creu de la plaça de la Porta del Camp i la durada de dues hores. Les places són limitades (màxim 30). Apuntau-vos abans del divendres 4 de maig al correu electrònic palma@mespermallorca.cat

#EstimamPalma

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email